Hvordan finne produsenter i nærheten av deg på Matfra.no

Det er mange som ønsker å handle lokalt, og gjerne rett fra bonden. Det er det vi i Matfra.no jobber med, og vi ønsker at så mange som mulig skal ha mulighet til å handle lokalproduserte produkter fra sitt nærområde.

Kortreist og lokal mat er blitt mer populært og viktigere å ha tilgang til for mange. Derfor trenger vi en enkel oversikt over hvor lokalmatprodusentene på Matfra.no er.

Når du legger inn din adresse i søkefeltet, så vil de produsentene som er innenfor en radius på 100km i ditt område komme opp. Du kan selv tilpasse avstanden med avstandsmåleren, slik at du kan se produsentene som er nærmere eller lengre unna ditt område.

Hvis det ikke er noen produsenter i nærheten av deg vil det komme opp en melding som sier at det ikke er noen produsenter i ditt område. Du kan velge å trykke på "Vis alle produkter" for å se alle produsentene, eller så kan du sende oss en tilbakemelding ved å trykke på "Gi tilbakemelding". Ønsker du å utvide søket er det bare å endre på avstanden.

I tilbakemeldingsskjema kan du legge til kommunen du ønsker det skal være flere produsenter og hvilke produkter du ønsker å handle lokalt. Vi tar i betraktning alle tilbakemeldinger vi får og du kan legge til en kommentar hvis det noe annet du ønsker å dele på slutten av skjema. Her kan du for eksempel legge til navn på produsenter hvis det er noen spesifikke du kunne tenke deg å kjøpe av på nett. Du kan også fylle ut skjemaet her.

Disse tilbakemeldingene vil gjøre det enklere for å oss oppsøke produsenter i nærheten av deg, og utvide i de områdene som våre kunder ønsker.

Mange av produsentene har produkter som kan sendes per post, slik som harde oster, spekemat, syltetøy m.m. Hvis du ikke finner produsenter i nærheten av deg har du fortsatt mulighet til å handle fra produsenter som sender per post. Du kan finne en oversikt over produsenter som sender produkter per post her.

Er det noe annet du lurer på eller ønsker å gi tilbakemelding på er det bare å sende oss en mail på kontakt@matfra.no eller så finner du oss på Facebook og Instagram.

Share this article: Link copied to clipboard!

You might also like...

Bærekraft er mer enn CO2-utslipp

Tenk å følge med på hvordan det vokser

En sommer hos lokalmatprodusentene