Hvordan opprette nettbutikk på Matfra.no

Matfra.no er en digital markedsplass som gjør det enkelt å kjøpe og selge lokalmat hvor som helst, når som helst, med færrest mulig mellomledd mellom produsent og konsument.

Som lokalmatprodusent får du din egen nettbutikk der du kan legge ut produkter og selge direkte til kunder. Du legger inn leveringsalternativ som passer din hverdag, og kundene kan sitte hjemme, handle og betale som i en vanlig nettbutikk, og velge det leveringsalternativet som passer dem best.

I utvalgte byer finnes også fysiske henteskap med kjøleluker, der produktene kan hentes når det passer.

Nettbutikken din vil være i et fellesskap med andre produsenter, og du tilgjengliggjør dine produkter med pris, bilde og tekst. Digitale funksjoner forenkler salg og rapportering, og felles markedsføring av konseptet gir hver enkelt produsent økt synlighet.

Etabler din egen nettbutikk allerede nå

Høres det interessant ut med din egen nettbutikk, kan du allerede nå etablere din egen nettbutikk ved å gå til matfra.no/bli-produsent. Velg “Etablér nettbutikk” og fyll ut opplysningene. Husk å ha ID og organisasjonsnummer klart. Hele prosessen tar omtrent 15 minutter. Du vil få e-post når din identitet er verifisert og nettbutikken er klar.
Vi henter informasjon fra Brønnøysundsregistret - husk å endre bedriftsnavn til gårdsnavn hvis du har et annet navn registrert.

Steg for steg

  • Lag en brukerprofil på Matfra.no
  • Lag nettbutikken din raskt og enkelt ved hjelp av organisasjonsnummer
  • Din ID verifiseres automatisk, og nettbutikken din er klar til bruk!

Når du nå logger deg inn på nettbutikken din må du huske å legge til beskrivelse av bedrift og produksjon. Du kan også nå opprette produkter og nettbutikken vil være synlig på markedsplassen.

Har du noen spørsmål så er det bare å ta kontakt med oss på kontakt@matfra.no.

Share this article: Link copied to clipboard!