Bli varslet når produkter er tilgjengelig

Har dine favoritt-produkter blitt utsolgt? Eller har du funnet et produkt som du vil kjøpe, men som er utsolgt? Nå har du mulighet til å melde interesse for produkter som er utsolgt eller ikke tilgjengelig.

Når et produkt ikke lengre har varer i beholdningen vil du som kunde kunne sette deg opp på en varslingsliste for å få beskjed når varebeholdningen er full igjen. Ved å sette deg opp på denne listen vil du få tilsendt en e-post når produktet er tilgjengelig.

Slik fungerer det:

  • Gå til et produkt som det står utsolgt på, men du ønsker å kjøpe.
  • Legg inn din e-postadresse for å få varsling når produktet er tilgjengelig.
  • Du vil få tilsendt en e-post med link til produktet og kjøpe det når produktet er tilgjengelig.

Din informasjon vil ikke bli lagret hos oss. Vi ser ikke hvem som har meldt varsling, bare hvor mange som har vist interesse for hvert produkt. E-posten du får blir automatisk sendt til deg når varebeholdning på produktet øker, og du kan gå inn og handle. Husk, hvis det er mange som har meldt seg opp til varsling, så er det førstemann til mølla før produktet blir utsolgt igjen.

Til høsten kan du for eksempel få varsel når norske grønnsaker blir tilgjengelig. Følg med på Matfra.no om det er produsenter i ditt nærområde som selger grønnsaker
Share this article: Link copied to clipboard!